top of page
iloiset_tyypit_editt.jpg

JOOGAA YKSITYISESTI

”Tuhannen mailin matka alkaa yhdellä askeleella.”  -Lao Tzu

Joogaa yksityisesti?
Saat henkilökohtaista opetusta. Suunnittelen ohjelman juuri sinulle huomioiden mahdolliset rajoitteet, elämäntilanteesi ja toiveesi. Ohjauksen aikana harjoitus muokkautuu sinun näköiseksesi: hengityksesi vie liikettä, annan ohjeita ja avustusta ja ohjelma etenee tarpeittesi mukaan. Yksityistunti on luksusta, olet ehdottomasti sen arvoinen!
60 min 50 €, 90 min 80 €


Oma harjoitus?
Haluatko harjoittaa joogaa kotona tai missä tahansa satutkin olemaan? Videoin sinulle oman ohjelman ja annan lisäksi tarkemmat kirjalliset ohjeet liikkeistä. Tämä henkilökohtainen, sinulle räätälöity harjoitus antaa sinulle vapauden joogata missä ja milloin tahansa. Lyhyt harjoitus päivässä riittää, tärkeintä on säännöllisyys.
15 min 30 €, 30 min 50 €

Ryhmätunti, yritystunteja, ulkotreenit, kiertoharjoittelua, joogaa tai jumppaa?
Suunnittelen ja toteutan sopivan kokonaisuuden tilaisuuden mukaan. Yhdessä tekeminen on ihanaa, jokainen voi tehdä omaa harjoitusta, samalla nauttien ryhmän tuomasta energiasta ja vuorovaikutuksesta. Paikka, tunnin kesto, ryhmän koko ja erikoistoiveet määrittävät hinnan. Olen ammatiltani myös liikunnanohjaaja ja minulla on pitkä kokemus erilaisten treenien vetämisestä, joten vain taivas on rajana. Lähesty minua rohkeasti viestillä ja laitan sinulle tarjouksen!

 

bottom of page